Hausmannsgt 7 (598.74 mi) Oslo, Norway 0133 [email protected]

Nyttige apper

Nyttige apper

Det er mange fordeler med å benytte appene som er tilgjengelige, men det kan være vanskelig å orientere seg i vrimmelen av tilbydere på dette markedet. Men om man tar seg tid å sette seg litt inn i hva som tilbys, så er det ikke noen tvil om at hverdagen kan bli mer lettvint, men det gjelder bare å finne ut hva man har behov for. Vi skal nå se litt på hva som tilbys, og appene som nå skal presenteres er noe de aller fleste av oss vil ha nytte av både titt og ofte. En del eldre er nok litt skremt over den nye teknologien, men de er langt enklere å bruke enn det kanskje mange tror.

Hverdagsbruken

Om du skal bestille deg en tannlegetime, eller for den saks skyld en legetime – vil du oppleve at bruk av app sparer deg for mye tid. Hvem har vel ikke sittet i kø på telefon til slike steder?Det å få levert mat hjem på døren, blir bare mer og mer vanlig. Her finnes det mange apper som gjør bestilling og betaling veldig enkel for deg som kunde.Det er viktig at du setter deg ned å tenke hvilke apper som er praktiske for deg, en app er egentlig bare en snarvei for deg til lettere å finne denne tjenesten på nettet.

Eksempler på nyttige apper

Nyheter som aviser du kanskje leser nesten daglig, med en app slipper du å bruke nettleseren – den tar deg nemlig direkte til den eller de avisene du liker å lese.Værapper er et annet eksempel, de fleste av oss er jo opptatt av været og følger jevnlig med på hva som meldes. Det er svært mange leverandører av denne type apper, så det gjelder egentlig bare å finne ut hvem man liker best.Sosiale medier er jo noe de fleste av oss følger med på, de store kjente mediene har apper du kan laste ned. De mest brukte er uten tvil Facebook, Instagram og Snapchat.Det samme gjelder TV-serier, filmer og live nyheter, også her finnes det apper. Om man er usikker på ned lasting og bruk, så kan man få hjelp til dette hos kyndige folk (mobil- og dataforhandlere)

Eksempler på nyttige apper

Kjøp billett via app

De fleste aktører innen kollektivreiser, har nå egne apper som blir brukt stadig mer og mer. Det er mange fordeler ved å kjøpe billett på denne måten, blant annet at man slipper billettkø – og man oppnår ofte en bedre pris på billetten. Billetten lastes ned på mobilen, som man da viser frem når man går på bussen.De fleste av de store selskapene har gode apper, slik som Ruter i Oslo og Akershus. NSB eller nå VY har også en god app, og ved å bruke denne kan man sette seg direkte i en vogn som ikke er betjent med konduktør.

Enklere enn vanlig nettbruk

Man trenger som allerede nevnt, ikke å legge inn nettadresser for hvert besøk på de aktuelle sidene. Så egentlig er en app langt mer enkel å bruke, enn vanlig surfing på nettet. Og det er ikke mulig å gjøre de store feilene, da får man i tilfelle beskjed om det.

Comments are closed.